L’actualitat

< Tornar al llistat

Xerrada per ajudar els animals de carrer

25/05/2021

L'alumnat de 6è de l'Institut-Escola Piera va assistir a una xerrada sobre com es poden ajudar els animals del carrer i les actuacions que es fan des de l'Ajuntament en aquest sentit

El passat dijous, la regidora de Sanitat i Benestar Animal, Montse Porras, va oferir una interessant xerrada a les 3 classes de 6è de l'Institut-Escola Piera. En aquesta sessió es van explicar totes les accions que podem fer per ajudar els animals del carrer. L'alumnat assistent es va interessar sobretot pels passos que cal fer quan trobem animals abandonats al carrer, si podem donar-los de menjar, pel civisme en les conductes dels propietaris de gossos i pels tràmits que fa l'Ajuntament en aquestes qüestions. 

La regidora els va aclarir tots els dubtes i va respondre a les preguntes que els nois i noies van fer-li. Entre d'altres, els controls que han de passar els animals abandonats, l'alimentació sempre a través de les colònies de gats, en les quals s'està treballant perquè els gats i gates tinguin unes condicions dignes, i la recollida necessària dels excrements que cal fer per part dels propietars de gossos.

El tema va interessar molt, ja que la participació va ser molt elevada, i va resultar ser una experiència molt graticant. Des d'aquestes línies, es vol transmetre un agraïment a l'escola-institut i al professorat d'aquest centre per la iniciativa.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.