L’actualitat

< Tornar al llistat

Projecte connectem amb la Piki

24/05/2021

Els nens i nenes de 1r de l’escola Herois del Bruc han conegut la Piki, un personatge amb molta energia, divertit, despistat, que li encanta explicar històries, tenir amics, somiar i cantar. Sovint perd coses, s'embolica i s’entortolliga.

Un cop al mes durant quatre mesos els nens i nenes  gaudeixen dels contes que els explica amb ajuda de la Cuqui, una cuca de llum, que de tant en tant  li dona joc per l'acció. També escriuen paraules boniques i altres tasques que els encomana la Piki i el dia que ens connectem li ensenyen..

Aquest projecte té dos objectius principals, d’una banda ajudar-los a desenvolupar les seves capacitats lingüístiques, tant a nivell oral com de lectoescriptura i d’altra banda fer-los més competents en l’ús de les TIC.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.