L’actualitat

< Tornar al llistat

Fomentant l'emprenedoria entre l'alumnat de primària

04/05/2021

El passat 27 d'abril van visitar l'ajuntament alumnes de cinquè de primària de l'Institut Escola Piera per registrar-hi les seves cooperatives. La iniciativa forma part del Projecte de Cultura Emprenedora (CUEME), impulsat per la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l'Anoia i l'Ajuntamnet de Piera. Amb aquesta tramitació feta, l'alumnat ja pot iniciar el procés per a la fabricació i venda dels seus productes. Els beneficis que n'obtinguin es destinaran a entitats sense ànim de lucre, escollides pel mateix alumnat, i a una activitat de grup.

Continuen treballant també les cooperatives creades durant el curs 2019-2020, que van haver d'interrompre la seva activitat a causa de la pandèmia. De fet, han elaborat uns vídeos per a incentivar les comandes en línia que es poden visionar al canal YouTube del centre educatiu.

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.