L’actualitat

< Tornar al llistat

Se celebra una sessió plenària del Consell d’Infants i Adolescents de Piera

22/04/2021

Els membres d’aquest òrgan de participació ciutadana han fet arribar a l’Ajuntament les seves inquietuds sobre temes d’urbanisme i medi ambient

Ahir dimecres, dia 21 d’abril, es va celebrar una sessió plenària del Consell d’Infants i Adolescents de Piera que, per motius de seguretat i prevenció, es va fer de manera telemàtica. L’objectiu era fer arribar als representants polítics aquells aspectes relacionats amb el medi ambient i l’urbanisme que preocupen a infants i joves, i que s’havien recollit i prioritzat en les reunions que celebra el propi consell de manera periòdica i amb el treball que es fa a les aules dels centres educatius.

A la sessió van ser-hi presents l’alcalde, Josep Llopart, així com els regidors de Medi Ambient, Juan Miguel Ramírez, d’Urbanisme, Javier Perellón i d’Educació, Josep Maria Rosell. Els infants i adolescents es van preparar prèviament la seva exposició amb les preguntes, consultes i inquietuds que volien traslladar als representants municipals.  Després d’escoltar els projectes municipals en temes d’urbanisme i medi ambient i que els membres del consell proposessin les seves idees, els consellers i conselleres es van comprometre a fer arribar propostes de millora d’aquests.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.