L’actualitat

< Tornar al llistat

Es realitzen treballs de millora a l’escola bressol per pal·liar els efectes de l’incivisme

22/04/2021

S’han posat noves tanques per a separar els espais i s’han instal·lat càmeres de videovigilància per evitar robatoris i actes vandàlics

En les darreres setmanes, la llar d’infants municipal El Gall Mullat ha patit alguns actes vandàlics que han ocasionat desperfectes al pati exterior del centre. Des de l’Ajuntament s’han dut a terme algunes millores per a garantir la seguretat i la qualitat de les instal·lacions. 

D’una banda, s’hi han posat noves tanques per a separar espais i fer possible que, davant la COVID, puguin sortir al pati més alumnes alhora, separats per grups bombolla; a més, s’hi han instal·lat càmeres de seguretat exteriors per a evitar robatoris i actes incívics similars als que es van patir fa uns dies. 

El consistori té previst realitzar-hi altres millores i està treballant en la substitució i reparació del material malmès.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.