L’actualitat

< Tornar al llistat

Tracta’m bé: Aules amb Tracte

17/03/2021

Els alumnes de cicle inicial de l’escola Herois del Bruc, van gaudir de la xerrada del projecte Tracta’m bé, que aquest curs es realitza en format virtual. Una activitat que vol aconseguir que els infants vegin la vellesa com a una etapa més de la vida de les persones i de la seva pròpia vida.
 
En aquesta sessió s’ha treballat especialment l’empatia i el reconeixement, amb la finalitat de que els infants es posin a la pell d’una persona gran imaginant-se com seran ells en aquesta etapa i elaborant un dibuix que ho reflecteixi . Aquests es mostraran a tota l'escola mitjançant una exposició interna.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.