L’actualitat

< Tornar al llistat

Jornades de portes obertes als centres educatius

07/03/2021

La llar d’infants municipal organitza una xerrada, el proper dijous 25 de febrer, amb la intenció d’ajudar les famílies a escollir escola i a preparar els infants per iniciar el curs de P3

Amb la voluntat de donar a conèixer les seves instal·lacions i el seu projecte, els centres educatius de la vila organitzen reunions informatives o sessions virtuals complint totes les mesures de prevenció davant la COVID-19. En tots els casos caldrà demanar cita prèvia.

Així mateix, la llar d’infants municipal El Gall Mullat organitza una xerrada telemàtica dijous 25 de febrer a les 15.15 hores amb la voluntat d’ajudar les famílies a escollir escola i donar unes pautes als pares i les mares sobre com preparar els infants que al setembre començaran una nova etapa a P3. L’activitat anirà a càrrec de la psicòloga Ruth Marrugat.

Pel que fa a les escoles de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, les dates de les portes obertes seran les següents:

  • Escola Herois del Bruc: 1 de març del 2021 a les 17.15 h (cita prèvia al 93 776 09 51)
  • Institut Escola Piera: 2, 3, 4, 9, 10 i 11 de març de 16.30 a 19 h portes obertes amb cita prèvia i per grups bombolla. Dia 12 de març a les 15 h, reunió virtual
  • Institut Guinovarda: 3 de març a les 17.30 h portes obertes virtuals per a l’alumnat d’ESO, 14 d’abril a les 17.30 h, per a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius (cita prèvia a https://agora.xtec.cat/iesguinovarda).
  • Escola Creixà: 5 de març del 2021. Reunions informatives i recorregut virtual en grups de 10 persones (cita prèvia a https://agora.xtec.cat/ceipcreixa)
  • Escola EA Apiària: Cal concertar cita prèvia al 93 776 10 70 (horari de 9 a 13 h) o per correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

En el cas de la Llar d’Infants Municipal El Gall Mullat, les visites seran en grups reduïts amb cita prèvia trucantal 93 776 21 95 o enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). A la Llar d’Infants La Tortuga també caldrà concertar cita prèvia trucant al telèfon 93 778 82 01 o enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El Departament d’Educació ha publicat ja les dates oficials de preinscripció escolar per al proper curs 2021-22: les famílies amb fills o filles que hagin de cursar el segon cicle d’educació infantil o bé algun curs de la primària hauran de presentar la sol·licitud entre el 15 i el 24 de març; en el cas de l’alumnat d’ESO el període s’obrirà el dia 17 de març i es tancarà el 24, i en el cas del batxillerat i els cicles formatius la preinscripció s’haurà de fer al mes de maig.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.