L’actualitat

< Tornar al llistat

Nous tallers d’estudi assistit als centres educatius

22/01/2021

S’han posat en marxa a les escoles i a l’institut unes sessions de reforç per a l’alumnat de primària i secundària

Aquesta setmana s’han començat a impartir en els centres educatius de la vila uns tallers d’estudi assistit subvencionats per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Piera. Formen part del Pla de millora d’oportunitats educatives (PMOE) que en l’actual moment de crisi sanitària i educativa ha posat en marxa el Departament d’Educació per a lluitar contra les desigualtats educatives d’origen socioeconòmic, centrant l’atenció en els centres que presenten més complexitat.

A Piera, aquest pla es desplega en el marc del Pla Educatiu d’Entorn i preveu la realització de 13 tallers d’estudi assistit. En les sessions es fa un repàs a les diferents matèries i, en el cas de l’educació secundària (ESO), també s’ensenyen tècniques d’estudi. Les monitores estan en contacte amb els centres per tal de conèixer les mancances del grup i fer un seguiment de l’alumnat. Aquest recurs s’ha ofert a tots els centres educatius de la vila.

Tot i les restriccions actuals, els tallers es poden realitzar perquè els alumnes que hi participen pertanyen a un mateix grup bombolla. En el cas de l’alumnat de l’INS Guinovarda les sessions es realitzen en format virtual.

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.