L’actualitat

< Tornar al llistat

Millores en el sistema de climatització de la llar d’infants municipal

18/01/2021

Els treballs, que tindran una durada aproximada de 4 mesos, es realitzen fora de l’horari lectiu per evitar molèsties al personal docent i l’alumnat

Actualment s’estan executant unes obres de millora de la climatització i la ventilació a la llar d’infants municipal El Gall Mullat. Els treballs consisteixen en la instal·lació de dues calderes modulants de gas natural per a la calefacció, d’un sistema per a la generació d’aigua calenta sanitària i un altre per a la climatització i ventilació amb aparells de paret i un sistema que eviti la barreja de l’aire d’entrada de l’exterior amb l’aire de sortida del local, complint així amb les recomanacions de ventilació d’espais interiors. Al mateix temps, aquest sistema ajuda a evitar la propagació de la COVID-19. 

La climatització antiga estava obsoleta. A l’espera de poder substituir tota la instal·lació, s’havien cobert les mancances temporalment amb una caldera provisional i altres aparells afegits. 

L'obra tindrà una durada aproximada de quatre mesos, atès que es treballa fora de l’horari lectiu en la majoria d’espais per evitar molèsties al personal docent i a l’alumnat. Els treballs, però, van començar durant les vacances de Nadal per aprofitar que no hi havia servei i poder així actuar en les zones més conflictives des d’un punt de vista de la salut i la seguretat, com són les aules, els banys i el passadís.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.