L’actualitat

< Tornar al llistat

Nou curs d’acollida per a persones immigrades

07/01/2021

Obertes les inscripcions per a participar en aquesta formació virtual destinada a persones estrangeres empadronades a la comarca

El Consell Comarcal de l’Anoia, en col·laboració amb l’entitat Arrels i Branques per a la cooperació al desenvolupament, té previst oferir un nou curs d’acollida destinat a persones immigrades estrangeres majors de 16 anys i empadronades a la comarca. El circuit de formació inclou un curs de català de 90 hores; un curs de 15 hores de coneixement de la societat catalana; un altre, també de 15 hores, de coneixements laborals; i un quart curs de 15 hores sobre prevenció de violències masclistes o de competències digitals. 

Donada la situació sanitària, els cursos s’impartiran de manera virtual de dilluns a divendres del 25 de gener al 18 de maig. L’alumnat podrà triar entre tres franges horàries diferents per a fer la formació: de 9.30 a 11.30 hores, de 15 a 17 hores, o de 18.30 a 20.30 hores. 

Les inscripcions es podran realitzar a partir del dia 4 de gener de 2021 a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) . Podeu ampliar aquesta informació a partir del dia 7 de gener a través del telèfon 671 011 988. 

Les persones que acreditin la seva assistència a tots els mòduls, podran obtenir el certificat d’acollida, un document vàlid per a poder realitzar tràmits d’arrelament social, renovació de permisos i nacionalitat.

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.