L’actualitat

< Tornar al llistat

Inscripcions per a una nova edició dels cursos de català

07/01/2021

La formació, que inicialment serà presencial, s’impartirà del 25 de gener al 24 de març a la Nau i permetrà obtenir els coneixements de nivell B1

L’Ajuntament de Piera i el Consorci de Normalització Lingüística oferiran, durant el primer trimestre de l’any, un curs de català de nivell B1. Aquesta formació elemental pretén que l’alumnat pugui comunicar-se amb un cert grau d’autonomia oral i escrita en situacions diverses. 

El curs s’impartirà a la Nau (carrer Copèrnic, 12) del 25 de gener al 24 de març, els dilluns i dimecres de 15 a 17 hores. Serà una formació inicialment presencial, amb un aforament limitat a 15 persones, però no es descarta canviar la modalitat i oferir el curs en línia segons quina sigui la situació sanitària. 

Les inscripcions d’alumnes nous per a fer el nivell bàsic 1 (B1) a Piera s’obriran els dies 13, 14 i 15 de gener i s’hauran de fer de manera telemàtica. Hi haurà inscripció preferent per als ex alumnes que han finalitzat el nivell inicial. Aquests es podran matricular els dies 11 i 12 de gener. 

Podeu ampliar la informació en els enllaços adjunts.

Inscripcions als cursos

Consorci per a la Normalització Lingüística

Arxivat a: Formació

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.