L’actualitat

< Tornar al llistat

La biblioteca amplia el seu horari per acollir l’aula d’estudi

24/12/2020

Del 28 de desembre al 17 de gener oferirà aquest servei a aquelles persones que necessitin un espai tranquil per estudiar en època d’exàmens

La Biblioteca de Piera obrirà l’aula d’estudi del 28 de desembre al 17 de gener, coincidint amb l’època d’exàmens. Es tracta d’un servei consolidat que cada cop compta amb més persones usuàries i que està adreçat a estudiants de més de 16 anys que estiguin cursant ESO, batxillerat, cicles formatius o estudis universitaris o que necessitin estudiar per a concursos d’oposicions.

Durant aquest període, l’equipament ampliarà el seu horari i comptarà amb monitoratge que oferirà suport als i les estudiants per a resoldre els seus dubtes i vetllaran perquè les persones usuàries puguin tenir un espai d’estudi tranquil i agradable.

L’horari de l’aula d’estudi serà els dilluns, dimecres i divendres, de 15.30 a 20.30 hores; i dimarts, dijous, dissabte i diumenge de 10 a 14 hores i de 15.30 a 20.30 hores. Del 28 de desembre al 3 de gener la Biblioteca de Piera romandrà tancada però es mantindrà obert el servei d’aula d’estudi. Aquest només tancarà els dies 31 de desembre i 5 de gener a la tarda i els dies 1 i 6 de gener.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.