L’actualitat

< Tornar al llistat

Perspectiva de gèneres a l'Institut Escola Piera

23/12/2020

Sota el títol Límits! Una perspectiva de gèneresel passat 14 de desembre es van dur a terme dos tallers a segon d’ESO de l’Institut Escola Piera. Es va tractar d’una iniciativa de l’AMPA del centre i va anar a càrrec del servei d'acompanyament emocional La Consulta Jove.

En aquests tallers es va intentar donar resposta a preguntes com: Per què ens cal un espai no mixt? Com et relaciones amb el teu cos? I amb els cossos d’altres persones?  Quins són els teus límits? Com els comuniques? Es va parlar d’indentitat i sexualitat creant un espai segur per als participants i tenint en compte les perspectives feministes i LGBTIQ+. El taller va tenir molt bona acceptació tant per part de l’alumnat com del professorat.

La Consulta Jove és un servei ofert per l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia amb el suport de l’Ajuntament de Piera. Es tracta d’un recurs que permet als joves compartir preocupacions, dubtes, gestionar conflictes i adquirir habilitat personals i socials per afrontar la vida. Entre els objectius del projecte hi ha oferir un servei personalitzat d’assessoria de salut, sensibilitzar el jovent sobre hàbits i conductes saludables, facilitar un espai de diàleg amb les famílies i organitzar tallers i xerrades als centres educatius i  als equipaments juvenils. 

Es pot sol·licitar informació del servei o una cita prèvia al telèfon 621 251 732. També es pot demanar atenció telefònica enviant un WhatsApp al mateix número o un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).  

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.