L’actualitat

< Tornar al llistat

El Consell Comarcal de l’Anoia crea el primer programa de beques a infants i joves per estudiar ensenyaments artístics

09/12/2020

Hi poden optar les famílies empadronades a la comarca amb infants o joves entre els 3 i els 16 anys i que s’ajustin als requisits establerts en les bases de la convocatòria

El Consell Comarcal de l’Anoia ha presentat la creació d’un nou programa de beques per infants i joves de la comarca dirigit a promoure l’estudi d’ensenyaments artístics extraescolars. S’adrecen a infants i joves de la comarca entre 3 i 16 anys i el termini per sol·licitar-les finalitza el 31 de desembre.

La finalitat d’aquest nou programa és prestar suport a aquelles famílies amb infants o joves que realitzin activitats de caire artístic i cultural i fomentar, alhora, el màxim accés a aquesta tipologia d’ensenyaments. El Consell Comarcal ha previst una dotació de 10.000 euros per aquesta convocatòria i els ajuts podran ser del 50 o del 100% del cost de l’activitat extraescolar fins a un màxim de 350 euros, en funció de la renda de les famílies o de la seva situació socioeconòmica. Hi poden optar els infants i joves empadronats en municipis de la comarca i inscrits en una activitat extraescolar organitzada per una associació, entitat, societat mercantil, AMPA o bé pel departament de Cultura o Esports d’un ajuntament anoienc.

Els detalls de la convocatòria, els topalls de renda per optar-hi, la documentació necessària i el procediment de sol·licitud es poden consultar al web www.anoia.cat.

 

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.