L’actualitat

< Tornar al llistat

Projecte POEFA a l’Herois del Bruc

09/11/2020

L’Escola Herois del Bruc ha estat seleccionada per dur a terme un Projecte amb oportunitats d’èxit educatiu a favor de l’alumnat (POEFA) en centres educatius públics de Catalunya, de titularitat del Departament d’Educació, en el marc del Programa operatiu d'ocupació, formació i educació del Fons Social Europeu 2014-2020.

L’objectiu del projecte és garantir les oportunitats d’èxit educatiu a favor de l’alumnat per disminuir la taxa d’abandonament escolar a través d’accions diferenciades, complementàries i d’espais d’aprenentatge innovadors.

La concreció d’aquest projecte a l’Escola Herois del Bruc consisteix en uns suports educatius per als alumnes de 6è que presenten necessitats educatives, en risc d'exclusió social i/o desafecció escolar; amb l’objectiu de millorar els aprenentatges i competències bàsiques dels alumnes que puguin beneficiar-se d'aquest projecte, reforçant continguts acadèmics, dotant als alumnes d'estratègies i hàbits d'estudis, planificació i organització de deures i controls.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.