L’actualitat

< Tornar al llistat

Inscripcions obertes per a unes trobades al sotabosc

14/10/2020

Els dies 7 i 14 de novembre es faran dues jornades de cura de l’entorn forestal que inclouran una formació gratuïta per a joves de la vila de Piera

S’ha obert el termini per a inscriure’s en unes jornades de treball i coneixement del medi destinades al jovent de Piera. Les trobades al sotabosc tenen per objectiu difondre i sensibilitzar sobre la cura de l'entorn forestal, amb ponents que són experts en el tema. L’activitat és gratuïta i està oberta a nois i noies residents a Piera que tinguin de 16 a 25 anys.

Es faran dues jornades de treball. La primera serà dissabte dia 7 de novembre, de 8 a 14 hores, i tindrà un caire més formatiu. La segona jornada es farà dissabte 14 de novembre, de 9 a 13 hores, i serà una jornada de treball per a posar en pràctica tot allò après. A la tarda, es duran a terme activitats lúdiques amb totes les persones participants. El punt de trobada per ambdós dies serà el Parc Montmar de Piera. 

La inscripció es podrà formalitzar a través del formulari adjunt fins al dia 1 de novembre o fins que s’exhaureixin les 15 places disponibles.

 

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.