L’actualitat

< Tornar al llistat

Suport a les famílies durant el creixement dels infants

02/10/2020

L’escola bressol ofereix tallers en línia que volen ser un espai d’intercanvi d’experiències i reflexió sobre la cura i l’educació dels fills i filles

L’escola bressol municipal El Gall Mullat organitza l’activitat Créixer en família, una iniciativa de la Secretaria d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya que ofereix espais de suport als pares i mares interessats en conèixer aspectes que poden influir de forma positiva en la cura, l'educació i el desenvolupament dels fills i filles. La proposta els convida a reflexionar sobre determinats temes i a compartir les seves experiències amb altres famílies.

S’oferiran un total de sis tallers que es faran de forma telemàtica els dies 16, 23 i 30 d’octubre i 6, 13 i 20 de novembre de 15 a 16,45 hores. Les sessions estaran coordinades per la professional Laura Santiago i tractaran temes diversos com ara l’afecte, l’autonomia, l’autoritat, estratègies educatives, resolució de conflictes, responsabilitats en l’àmbit domèstic, el lleure i l’entorn o el paper educatiu de l’escola i la família.  

Les persones interessades en participar en aquests tallers tenen temps per enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) fins al proper dia 7 d’octubre.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.