L’actualitat

< Tornar al llistat

S’inicia un curs de català de nivell inicial

30/09/2020

Un total de 18 persones s’han inscrit per aprendre la llengua i poder desenvolupar-se mínimament en situacions quotidianes

El passat dilluns, 28 de setembre, va començar el curs presencial de català bàsic en el qual s’hi ha inscrit 18 persones. La formació està destinada a aquelles persones que no entenen ni parlen català però volen adquirir els coneixements mínims per a poder desenvolupar-se en situacions quotidianes.  

La formació, de 45 hores, s’imparteix de manera presencial complint amb les mesures de prevenció necessàries per a garantir la seguretat del personal docent i l’alumnat: distància entre persones, ús de gel hidroalcohòlic i mascareta i es pren la temperatura als participants abans d’accedir a l’aula. Les classes es fan els dilluns i els dimecres a La Nau de 15 a 17 hores.     

El curs està organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística, amb el suport de l’Ajuntament, i finalitzarà el dia 14 de desembre.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.