L’actualitat

< Tornar al llistat

Es reprenen les classes a l'escola bressol municipal

16/09/2020

L’escola Bressol Municipal El Gall Mullat ha reprès la seva activitat després de mesos aturada i ho ha fet establint també el seu protocol sobre l’organització a l’escola pel curs 2020-2021 en el marc de la pandèmia. Aquest curs només s’obriran quatre de les vuit aules del centre a causa de la disminució del nombre d’alumnes matriculats. Donat que actualment l’escola té 8 educadores contractades i una directora per a la gestió del centre, des de l’Ajuntament s’ha prioritzat mantenir tota la plantilla sense acomiadar a ningú i disposar d’una parella educativa per cada grup de convivència estable. Tenir dues educadores per aula permet una millora en l’organització del centre, una millora en l’atenció dels infants i una millora alhora de garantir l’equilibri entre la protecció de la salut i la qualitat del servei.

La suma de la disminució dels ingressos per part de la matriculació i la suma del manteniment de la plantilla suposa un increment en la gestió del servei de prop de 99.000 euros.

El centre disposa de places lliures. Les famílies interessades en accedir-hi poden posar-se directament en contacte amb l’escola bressol.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.