L’actualitat

< Tornar al llistat

El Consorci per a la Normalització Lingüística amplia l'activitat en línia

14/04/2020

Sota l'eslògan "Connecta't. Activa el teu català!", el Consorci per a la Normalització Lingüística adapta gran part de l'activitat per oferir-la en línia perquè les persones interessades puguin continuar l'aprenentatge de la llengua catalana, o puguin iniciar-s'hi, malgrat el confinament.


El cursos de català per mitjà de la plataforma d'aprenentatge virtual Parla.cat, 100 % per lliure o amb tutor; el Voluntariat per la llengua virtual, i l'assessorament lingüístic telemàtic són tres serveis que s'adapten, es reorganitzen i s'activen per donar resposta a les necessitats dels usuaris.

S’ofereixen dos períodes d’inscripció per als cursos Parla.cat amb tutoria. La inscripció del primer període és del 15 al 19 d’abril, i la del segon període del 20 al 24 d’abril. Els cursos començaran el mes d’abril i s’acabaran el mes de juny.

 

Els alumnes actuals i les persones interessades a aprendre català tenen també a la seva disposició l'opció d'inscriure's a la modalitat lliure del Parla.cat (www.parla.cat) per continuar avançant en el coneixement del català al seu ritme, o puguin iniciar-s'hi.

 

Podeu trobar més informació a la pàgina web del Centre de Normalització Lingüística Montserrat https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat/

 

Arxivat a: Formació

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.