L’actualitat

< Tornar al llistat

Aquesta setmana es fan efectives les recarregues per als ajuts de les beques menjador

04/04/2020

La Generalitat de Catalunya ha comunicat que aquesta setmana recarregarà les targetes moneder per garantir l’alimentació dels menors becats durant el temps que els centres educatius estiguin tancats

La confirmació de la recarrega es podrà consultar de forma gratuïta en qualsevol caixer de CaixaBank o a través de la web www.moneytopay.com dins de l’apartat [[Altres gestions de la teva targeta]] i fent click a [[Consulta de saldo i moviments]].

L’objectiu d’aquestes targetes és garantir la continuïtat de les beques menjador a l’alumnat de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria durant el temps que els centres educatius romanguin tancats com a mesura per a la prevenció pel COVID-19. També per als infants i adolescents beneficiaris dels serveis d’àpats dels centres oberts i serveis d’intervenció socio-educativa. 

L’ús de les targetes és exclusiu per a compres realitzades en qualsevol establiment d’alimentació amb terminal TPV. Aquesta recàrrega es farà sense que calgui cap operació per part de les persones beneficiàries de les targetes. 

Aquesta mesura tindrà efecte fins que la Generalitat de Catalunya suspengui les mesures preventives extraordinàries adoptades per al control i prevenció del COVID-19.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.