L’actualitat

< Tornar al llistat

Es materialitzen els ajuts de les beques menjador

30/03/2020

Es facilita a les famílies beneficiàries una targeta moneder per garantir l’alimentació dels menors durant el temps que els centres educatius estiguin tancats

Avui dilluns, dia 23 de març, s’han començat a lliurar unes targetes moneder a les famílies beneficiàries de les beques de menjador escolar. L’objectiu és garantir la continuïtat d’aquests ajuts a l’alumnat de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria durant el temps que els centres educatius romanguin tancats com a mesura per a la prevenció pel COVID-19. També per als infants i adolescents beneficiaris dels serveis d’àpats dels centres oberts i serveis d’intervenció socio-educativa. 

L’ús de les targetes és exclusiu per a compres realitzades en qualsevol establiment d’alimentació amb terminal TPV. Les targetes de prepagament ja portaran carregat l’import corresponent a cada família, tot i que hi haurà la possibilitat de recarregar més diners si es perllonguen les mesures de tancament de les escoles i dels centres oberts. Aquesta recàrrega es farà sense que calgui cap operació per part de les persones beneficiàries de les targetes. 

Aquesta mesura tindrà efecte fins que la Generalitat de Catalunya suspengui les mesures preventives extraordinàries adoptades per al control i prevenció del COVID-19.

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.