L’actualitat

< Tornar al llistat

I Jornada Esportiva dels alumnes dels PFI - PTT

03/03/2020

El passat divendres 21 de febrer, l’alumnat dels PTT’s d’aquests municipis, va participar a la primera jornada de la III edició del Projecte “Els valors en l’esport”, realitzada a la sala d’actes de la Societat Foment de la Vila de Piera.

Fins a 83 alumnes van fer la seva presentació per grups i van gaudir, de l’experiència a través de l’esport, amb les xerrades de tres ponents relacionats amb les seves històries de vida:

“L’esport per la millora de la societat” a càrrec de la Marta Soler, campiona europea i d’Espanya de hoquei patins femení, “ Superació personal basada en l’esport” per part de Miquel Martí, jugador de pàdel adaptat i tri campió de Catalunya. I per finalitzar la jornada, “ El miedo bajo control”  pel Carlos Vico, especialista en supervivència extrema.

Les tres ponències han fet valorar a l’alumnat la importància de l’esport a la vida i dels valors que en podem obtenir.

L’objectiu del projecte és potenciar la interacció entre alumnat de diferents perfils professionals i de diferents poblacions properes a través de l’esport i  serveix al professorat docent per treballar i millorar molts aspectes de la vida dels joves.

Una edició més que ha tingut una molt bona acollida i participació per part de tots els alumnes i de totes les persones implicades.

Esperem el proper 27 de març que es disputarà la Jornada Final on tots els alumnes competiran per equips, diferents proves atlètiques i la cloenda per part de les autoritats que formen part d’aquests PFI-PTT.

Arxivat a: PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.