L’actualitat

< Tornar al llistat

L'hort dels Herois del Bruc

07/02/2020

A l’escola dels Herois del Bruc tenim la gran sort de poder tenir l’avi Francisco, que ens ve ajudar amb l’hort de escola. Comparteix amb nosaltres unes quantes hores on aprenem una gran quantitat de coses relacionades amb el medi natural i molts valors.

Preparem la terra, traiem males herbes, plantem amb llavors i de planter, reguem,... a més, aquest any hem collit les olives que hi ha de les oliveres de l’escola i estem fent conserva, esperem que sortint molt gustoses.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.