L’actualitat

< Tornar al llistat

Beques d’intercanvi i mobilitat al Guinovarda

07/02/2020

 L’Institut Guinovarda de Piera ha obtingut dues beques d’intercanvi i mobilitat en francès promogudes per la Generalitat de Catalunya (Servei de Llengües Estrangeres). La primera beca pertany al Programme d’Éducation Internationale Québec-Catalogne. La beca va ser concedida a l’alumna Aina Isart, que actualment està fent la seva estada a Quebec durant tres mesos. La persona amb qui es va agermanar ja va cursar al nostre institut l’últim trimestre de 2019. La segona beca pertany al Programa de Mobilitat Catalunya-Académie de Grenoble i va ser concedida a l’alumna Lina El Yaakoube que ja està gaudint també de la seva estada a Chambéry durant un mes. A finals de febrer arribarà al nostre institut la persona francesa amb qui està agermanada.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.