L’actualitat

< Tornar al llistat

PRIMERA SESSIÓ DE TREBALL DEL CONSELL D'INFANTS 2019-2020

23/12/2019

Després de l'acte de constitució del passat mes de novembre, el Consell d’Infants i Adolescents s’ha reunit per començar a treballar en els encàrrecs polítics. La sessió va tenir lloc el passat dimecres 18 de desembre a la sala de plens de l’Ajuntament.

La trobada va començar amb una dinàmica per trencar el gel i presentar-se. Tot seguit els consellers i consellers van treballar en el primer dels encàrrecs per aquesta legislatura: escollir una activitat adreçada a la seva franja d’edat per al programa de fires i festes del Sant Crist 2020.  Tots ells van aportar les seves idees i a partir d’aquestes van votar les que els hi van semblar més atractives. Ara hauran de cercar proveïdors, requeriments tècnics i pressupostos per tal de saber si són factibles i es poden dur a terme en la propera fira.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.