L’actualitat

< Tornar al llistat

ACTE DE CONSTITUCIÓ DEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL

23/12/2019

El passat 16 de desembre es van celebrar dues sessions del Consell Escolar Municipal (CEM). La primera va ser extraordinària amb un únic punt en l’ordre del dia: la Constitució del Consell Escolar Municipal. Un cop celebrades les eleccions locals i constituït el nou ajuntament, calia procedir a la creació i determinació de la composició del CEM per aquesta legislatura.

Tot seguit va tenir lloc la convocatòria de la sessió ordinària d’aquest primer trimestre de curs. En ella es va informar de les actuacions de la regidoria d’educació per aquest 2020 com el pressupost de l’àrea, el procediment de les subvencions, les licitacions de serveis o les activitats previstes.

El Consell Escolar Municipal és l'òrgan de participació ciutadana en l'àmbit de l'educació i representa la comunitat educativa de la vila.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.