L’actualitat

< Tornar al llistat

TROBADA DE NADAL ENTRE AVIS I NENS

18/12/2019

El passat dimarts 17 de desembre, els alumnes de l’escola bressol municipal El Gall Mullat van rebre la visita d’un grup d’avis del centre de dia Mar i Cel. Tots plegats van compartir una estona cantant nadales i tocant la pandereta. Va ser una trobada molt enriquidora per tots i totes.

Els dos centres estan preparant un projecte per tal de poder realitzar trobades d’aquesta mena de forma periòdica per tal de treure el màxim profit dels beneficis que comporten els intercanvis intergeneracionals per ambdues parts.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.