L’actualitat

< Tornar al llistat

L'ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL PRESENT EN UN ESTUDI D'AVALUACIÓ I MILLORA

16/12/2019

El passat 3 de desembre es va celebrar l’acte de tancament de cloenda de la 14a edició dels Cercles Intermunicipals de les Escoles bressol amb l’assistència de representants de Piera.

Els Cercles de comparació intermunicipals són un instrument de suport a l'avaluació i millora de la prestació i la gestió dels serveis públics municipals, que dinamitza el Servei de Programació de l'Àrea de Coordinació i Govern Local de la Diputació de Barcelona, conjuntament amb les àrees que treballen en els diversos àmbits d'anàlisi.

Durant l’acte de cloenda es van presentar els principals resultats referents al 2018 sobre les escoles bressol i escoles de música municipals de les poblacions que hi participen. Les dades dels cercles d’escoles bressol mostren que, malgrat un context de davallada demogràfica, la cobertura de places és molt elevada, encara que els municipis de menor població són els que tenen més dificultats per cobrir totes les places que ofereixen. També es van comentar dades com les estratègies d'accés que opten els municipis per a facilitar la cobertura de places o el grau de satisfacció dels usuaris, que de mitjana està en un 8,8. Les dades dels cercles permeten seguir treballant en l’objectiu d’arribar a una equitat real en les condicions d’accés i mantenir els nivells de qualitat .

El Cercle de comparació intermunicipal d'escoles bressol es va crear l'any 2006 amb la participació de 8 municipis. Al 2018 s'ha celebrat la tretzena edició, amb la participació de 48 municipis.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.