L’actualitat

< Tornar al llistat

ES CONSTITUEIX EL CONSELL D'INFANTS DEL CURS 2019-2020

22/11/2019

Els seus membres tenen l’encàrrec de treballar per a millorar les activitats infantils de la Fira i Festes del Sant Crist i per posar en marxa una campanya de civisme dirigida al jovent

El passat 20 de novembre, coincidint amb el 30è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants, va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament la sessió plenària del Consell d’Infants i Adolescents de Piera. En aquest acte es va fer balanç de la feina feta en aquest darrer any, es va acomiadar els 15 membres que deixen aquest òrgan i es va donar la benvinguda als 20 nous càrrecs. L’acte va acabar amb la constitució del Consell d’Infants i Adolescents 2019-2020 format per 29 consellers i conselleres i amb l’encàrrec polític per a que treballin sobre com millorar les activitats infantils de la Fira i Festes del Sant Crist, i per engegar una campanya de civisme encarada als joves.

El Consell d’Infants i Adolescents de Piera és una iniciativa que pretén fomentar el dret dels infants a donar la seva opinió i a ser escoltats. Es tracta d’un òrgan municipal de participació democràtica on els seus membres tenen l’oportunitat d’exercir la ciutadania, col·laborant en la construcció, desenvolupament i millora del municipi, duent a terme propostes o accions amb voluntat transformadora.

Amb aquest compromís, durant l’any 2020 des de l’Ajuntament es treballarà perquè Piera pertanyi a la xarxa de ciutats amigues de la Infància de la Unicef que insta el món local a treballar en pro dels drets de la infància i millorar la vida, les oportunitats i el benestar dels nens, nenes i adolescents que viuen a les seves ciutats.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.