L’actualitat

< Tornar al llistat

SORTIDA DELS ALUMNES DE LES FLANDES PER CONÈIXER ELS SERVEIS DE LA VILA

21/11/2019

El passat dimecres, dia 20 de novembre, els nens i nenes de 3r de primària van visitar les dependències de l’Ajuntament

L’alumnat de 3r de primària de l’escola Les Flandes va fer una sortida, el passat dimecres dia 20 de novembre, per a visitar diversos equipament municipals. El primer va ser l’Ajuntament de Piera. Els infants van fer un recorregut per tot l’edifici del consistori i van conèixer de primera mà el funcionament d’algunes àrees com serveis territorials, el padró o l’arxiu municipal. També van poder fer arribar a la regidora de Joventut i Festes, Neus Nuñez, les seves propostes de cara a la millora de les festes i les activitats adreçades als infants. Finalment, a la sala de plens, van poder entrevistar l’alcalde, Jordi Madrid, sobre la seva feina i sobre la vila. Tots els alumnes van signar el llibre d’honor dels infants i van fer-se una foto amb l’alcalde com a record de la visita.

Aquest grup va continuar la sortida per conèixer els equipaments del municipi visitant el Centre d’Atenció Primària (CAP) i la biblioteca de Piera.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.