L’actualitat

< Tornar al llistat

OBRES DE TEATRE EN ANGLÈS ALS HEROIS

14/11/2019

El passat dijous dia 7 de novembre, la companyia de teatre en anglès IPA Productions va visitar l’escola Herois del Bruc. El motiu va ser la representació de dues obres. La primera “Treasure Island”, basada en el clàssic de R. L. Stevenson adreçada a l’alumnat de 3r, 4t i 5è. La segona “Aladdin” per als nens i nenes de 1r, 2n i 3r.

Els alumnes de l’escola van estar encantats amb les representacions teatrals gràcies a les quals van aprendre cançons, van poder fer preguntes i van participar sempre utilitzant la llengua anglesa. Quasi totes les classes van coincidir en qualificar les obres amb un 10.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.