L’actualitat

< Tornar al llistat

LA MARATÓ DE TV3 TORNA AL GUINOVARDA

14/11/2019

Un altre any, l’alumnat de l’institut Guinovarda ha rebut la visita de la Marató de TV3.

A través de xerrades per a tots els cursos, l’alumnat ha pres consciència de la importància de la tasca que any rere any realitza la Marató, recaptant fons mitjançant la col·laboració desinteressada d’artistes, organitzacions, ciutadans/es, etc., per donar-los a projectes d’investigació mèdica. Si l’any passat l’eix de la Marató va ser la lluita contra el càncer, en aquesta ocasió les protagonistes són les anomenades malalties minoritàries.

Aquest tipus de malalties es caracteritzen perquè afecten un màxim de 5 persones de cada 10.000, i aquesta edició de la Marató s’ha proposat donar-los visibilitat a través de testimonis reals perquè la societat les conegui i contribuir-ne a la investigació per tal que se’n puguin agilitzar els diagnòstics i desenvolupar tractaments.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.