L’actualitat

< Tornar al llistat

Visita del cicle de TAPSD a la Residència Lux

12/11/2019

Durant els primers dies de novembre l’alumnat del primer curs del cicle de Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència (TAPSD) de l’institut Guinovarda va visitar la Residència Lux de Piera. Aquesta residència acull persones de la tercera edat, sovint en situació de dependència.

La visita, molt enriquidora, va permetre als i les alumnes del cicle conèixer de primera mà el funcionament d’una residència; també, veure’n les instal·lacions, les infraestructures i els recursos materials i humans de què disposa així com els serveis que ofereix, i a més, entrar en contacte amb el sistema organitzatiu que segueixen i al voltant del qual s’estructuren aquest tipus de residències.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.