L’actualitat

< Tornar al llistat

CONVENI PER A FOMENTAR LA FORMACIÓ MUSICAL

31/10/2019

L’Ajuntament ha signat un acord de col·laboració amb l’Aula Municipal de Música per tal de subvencionar part de les despeses derivades del seu funcionament

El passat dijous 30 d’octubre es va signar un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Piera i l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases. A l’acte van ser-hi presents l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, el regidor d’Educació, Josep Maria Rosell, i representants del centre entre els quals hi havia la Rosa Escolà Cases, presidenta de la junta gestora de l’entitat. 

El document estableix el compromís del consistori de subvencionar part de les despeses de funcionament que assumirà el centre durant el curs 2019-2020. Així mateix, l’Ajuntament cedeix l’ús de les aules habilitades a Ca la Mestra per a la realització d’activitats i es fa càrrec del manteniment i els subministraments de l’edifici. 

L’Aula Municipal de Música promou l’ensenyament musical a la vila des de l’any 1991. Ofereix estudis musicals reglats i una àmplia oferta d’activitats de caire cultural en forma de tallers, actuacions o xerrades. 

Amb aquest conveni, Ajuntament i Aula de Música volen seguir treballant en la promoció de la música permeten a la ciutadania, i especialment a infants i joves, que adquireixin coneixements que els ajudin a desenvolupar aptituds i actituds que els beneficiïn en la seva etapa escolar, sempre d’acord amb els objectius marcats en el Pla Educatiu d’Entorn de Piera (PEEP) per als anys 2014-2020.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.