L’actualitat

< Tornar al llistat

REFORÇ ESCOLAR PER A L’ALUMNAT DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

30/10/2019

Aquest mes d’octubre s’han obert quatre grups de reforç escolar destinats a l’alumnat de primària i secundària que es desenvolupen fora de l’horari lectiu. Una quarantena d’infants i joves assisteixen a aquests tallers d’estudi assistit que pretenen potenciar l’aprenentatge i millorar el rendiment escolar.

Sota l’ajuda i supervisió d’una monitora, s’hi treballen hàbits d’organització, s’ensenya a planificar la feina escolar i també a reforçar aspectes concrets d’aquelles matèries en les quals els infants necessiten més ajuda. Així mateix, s’afavoreix la seva autonomia creant hàbits de treball i augmentant la seva motivació i el seu compromís envers els estudis.

Aquest és el cinquè curs que s’organitzen els tallers de reforç assistit, que formen part del Pla Educatiu d’Entorn de Piera (PEEP). Els responsables estan en contacte amb el personal docent dels centres educatius per fer un seguiment de l’evolució de l’alumnat.

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.