L’actualitat

< Tornar al llistat

NOUS AJUTS PER A L'ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT I MATERIAL ESCOLAR

24/07/2019

Les famílies interessades en accedir a aquestes beques tenen temps per a presentar-ne la sol·licitud fins al 15 d’octubre

L’Ajuntament de Piera, a través de la regidoria d’Educació, ha obert una nova convocatòria d’ajuts per donar suport a les famílies amb les despeses que suposa l’inici del curs escolar. Es poden beneficiar d’aquestes subvencions per a l’adquisició dels llibres de text i de material escolar tots els alumnes de P3 a batxillerat que estiguin empadronats i escolaritzats al municipi, sigui en centres públics o privats concertats.

Més enllà del suport econòmic que suposen per a les famílies, les beques pretenen també afavorir la igualtat d’oportunitats en matèria educativa i avançar en cohesió social.

El termini per presentar les sol·licituds al Registre Municipal finalitzarà el dia 15 d’octubre. Per a més informació, cal adreçar-se al Centre de Serveis La Bòbila (avinguda Carretera Igualada, número 2) o trucar al 937 760 076.

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.