L’actualitat

< Tornar al llistat

CRÉIXER AMB TU, NOVA INICIATIVA DE L'ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL

28/06/2019

L’escola Bressol Municipal, amb el suport i finançament de l’ajuntament de Piera, ha organitzat durant el tercer trimestre de curs un espai de reflexió anomenat "Créixer amb tu" adreçat a les famílies del municipi amb infants de 0-3 anys.

La finalitat d’aquest espai va ser poder compartir i posar en comú experiències i situacions sobre la criança i l’educació dels fills i les filles i allò que com a mares i pares ens desperten. Tant per viure una paternitat i maternitat conscient, com per rebre acompanyament quan es donen situacions més complexes. En aquest programa es van abordar, durant cinc sessions,  temes que es viuen en  l’etapa 0-3 anys: normes i límits, rebequeries, ... Es van oferir  informacions, eines i habilitats per afavorir un acompanyament als infants des del respecte i l’empatia.

Les sessions van ser conduïdes per Laura Santiago de l’espai d’acompanyament familiar Lligams. I van aixoplugar-se sobre títols com:  “Vull educar els meus fills de forma diferent de com van fer amb mi algunes coses... però com???”; “No vull cridar... però fins que no crido no em fan cas!”; “Quan li agafa una rabieta... què faig? El deixo sol plorant? Li faig cas?....

Les famílies participants en aquest espai van valorar molt positivament la iniciativa ja que van  disposar d’un espai de trobada i aprenentatge conjunt.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.