L’actualitat

< Tornar al llistat

ELS PFI TANQUEN EL CURS AMB UN ACTE DE RECONEIXEMENT

25/06/2019

El passat 21 de juny a la sala d’actes del Foment va tenir lloc la cloenda dels programes de formació i inserció PTT-PFI Anoia Sud pel que fa al curs 2018-19.

L’obertura de l’acte va anar a càrrec de l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, en nom de la xarxa TET Anoia Sud; Josep Maria Rosell, regidor d’educació de Piera, i Eva Ribera¸ responsable territorial dels PFI-PTT de la Catalunya Central com representant del Departament d'Ensenyament. Tots tres van felicitar als alumnes per haver aprofitat aquesta oportunitat i per ser perseverants  i els van encoratjar a continuar formant-se per tal d’arribar a ser allò que desitgin.

També hi van assistir representants de la Xarxa TET Anoia Sud, familiars, mestres, exalumnes i representants de les empreses on els alumnes han realitzat les practiques. Tots ells van voler acompanyar els joves en aquest acte per tal d’animar-los a continuar el seu camí a nivell formatiu i professional i felicitar-los pel treball fet durant el curs.

En el transcurs de l’acte, van intervenir professors, familiars i col·laboradors. Però el moment més motiu van ser les intervencions d’una alumna d’aquest curs i d’un exalumne del curs passat que van explicar la seva experiència, com veuen el seu futur i com han crescut després del seu pas pel PFI.

Els PFI-PTT acullen joves d’entre 16 i 21 anys que no disposen de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) i els ofereixen formació professional i suport escolar per tal que, en el seu futur immediat, puguin retornar al sistema educatiu, mitjançant els cicles formatius de grau mig o bé obtenir el GESO.

En el nostre territori s’emmarquen dins d’un conveni de col·laboració signat entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments que conformem la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud (l’Ajuntament de Masquefa, l’Ajuntament de Capellades, l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia, l’Ajuntament de Piera, l’Ajuntament d’Hostalets de Pierola, l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia, l’Ajuntament de la Torre de Claramunt i l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt) amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.