L’actualitat

< Tornar al llistat

EL CONSELL D’INFANTS I ADOLESCENTS DE PIERA ES TROBA ABANS DE VACANCES

25/06/2019

El passat dimecres 19 de juny va tenir lloc a la sala de plens de l’ajuntament la darrera trobada del curs del Consell d’Infants i Adolescents de Piera. 

Aquesta sessió va estar dividida en dues parts. La primera dedicada a un tema acordat en el Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC): la recollida d’opinions dels infants sobre diversos temes. Per a poder portar-ho a terme, diversos consellers es van oferir voluntaris per construir un consellòmetre per a cada centre educatiu del municipi. Aquests consellòmetres s’instal·laran en els centres educatius per tal que els infants i adolescents de Piera puguin dir la seva en temes com medi ambient o educació. Totes les opinions seran recollides i seran la base del proper treball dels membres del CNIAC.

En la segona part, van posar en comú les votacions recollides en cada centre educatiu sobre quins elements de joc prefereixen els infants per a la remodelació del Parc Víctor Riu. Les opcions que més vots van obtenir seran traslladades a la regidoria d’urbanisme per a que es tinguin en compte alhora d’adquirir els elements que conformaran aquest parc.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.