L’actualitat

< Tornar al llistat

L'AULA DE MÚSICA ACOMIADA EL CURS AMB UN ESPECTACLE SOLIDARI

21/06/2019

El Teatre Foment es va convertir diumenge en un circ que va acollir actuacions diverses que els alumnes havien preparat durant el segon quadrimestre

El passat diumenge dia 16 de juny, l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases va oferir un espectacle de final de curs en el qual van participar-hi tots els alumnes del centre.

El Teatre Foment es va convertir en un autèntic circ amb actuacions diverses entre les que no van faltar números de mercaders, captaires, princeses amb el seu seguici, joglars, encantadors de serps o el califa i els seus guardians. Tots els alumnes van oferir una estona de màgia, diversió i molta música, mostrant el treball que havien preparat durant el segon quadrimestre del curs.

La representació va comptar amb la col.laboració de l'actor pierenc Juli Boada, que va fer el paper del pallasso del circ. Així mateix, l’espectacle funcionava amb el sistema de taquilla inversa amb la intenció de recollir diners per als Pallapupas, que ajuden a omplir de somriures els hospitals de tota Catalunya.

L’Aula Municipal de Música tanca el curs escolar aquesta setmana amb unes jornades de portes obertes durant les quals l’alumnat pot convidar a amics i companys.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.