L’actualitat

< Tornar al llistat

ACTE DE CLOENDA DEL POPET 2018-2019

18/06/2019

El passat dimecres 20 de juny la sala de plens de l’ajuntament de Piera va acollir per projecte POPET d’atenció educativa a la diversitat.

Per primera vegada en un sol curs s’hi han acollit alumnes dels tres centres de secundària del municipi. Un total de 25 alumnes, repartits entre 24 empreses i equipaments, han combinat l’assistència al centre amb l’assistència a aquests centres de treball per tal d’ assolir les competències bàsiques per poder graduar, millorar la seva autoestima i estar preparats per a l'entrada al món laboral.

En la presentació de l’acte van intervenir l’alcalde de Piera; Jordi Madrid; Josep Maria Rosell, regidor d’Ensenyament; Isabel Solé, directora de l’INS Guinovarda; Salvador Gimeno, director de l’INS Salvador Claramunt i Jaume Borràs, cap d’estudis de l’Escola Apiària.

Durant l’acte un alumne i entitats col·laboradores van explicar la seva experiència en aquest programa. Tots ells van destacar l’oportunitat que se’ls dóna per aprendre i créixer com a persones, per creure en les seves capacitats i habilitats i per col·laborar en l’educació dels joves del municipi. Els alumnes participants van rebre un diploma acreditatiu del seu pas pel programa i les empreses un reconeixement i agraïment en forma de diploma i obsequi.

Des de l’ajuntament i des dels centres educatius es vol agrair la implicació i col·laboració desinteressada de les empreses i entitats col·laboradores. Enguany han estat: Escola Renaixença; Menjador d’escola La Mariona; Escola Les Flandes; Campos Estela; Montse Cantí Centre Veterinari; Escola Creixà; Eurest Catalunya S.L.; Jardineria l’Encís; Font-Galí; Hípica La Lluna; L’espígol; Perruqueria Níobe; Perruqueria Mayka; Serveis Educatius cavall de Cartró (Llar d’Infants Municipal el Gall Mullat); Kla’s; Sport Assistence 2000 S.L. (La Piscina de Piera); Club Tennis Piera; Fer Bric 98; Biblioteca de Piera; Tallers Rafecas; Taller Vallès; Planxisteria Retokes; El racó de la Noa i Tot Esport. Sense elles seria impossible l’èxit d’aquest programa.

Aquest projecte neix de la voluntat d’establir un conveni entre l’Ajuntament i els centres d’educació secundària per tal de donar resposta al creixent nombre d’alumnes que per les seves característiques personals, les seves capacitats, interessos i/o altres factors contextuals no troben una resposta significativa dins les propostes educatives ordinàries.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.