L’actualitat

< Tornar al llistat

EL PROJECTE CUEME SURT AL MERCAT

14/06/2019

El projecte CUEME de foment de la cultura emprenedora va arribar al seu punt àlgid el passat dissabte 8 de juny. Els alumnes de cinquè de l’escola Les Flandes van organitzar la venta dels seus productes en tres parades corresponents a les tres cooperatives al mercat setmanal.

Les ventes van ser tot un èxit. Alguns dels productes es van exhaurir i, fins i tot, van acceptar alguns encàrrecs. Aquell dia els alumnes van posar a prova les seves habilitats en el càlcul mental i van posar a la pràctica el molts dels coneixements adquirits sobre tècniques de venta.

Els beneficis adquirits amb la venta dels productes manufacturats aniran destinats, una part a a l’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC) i l’altra a una activitat conjunta decidida entre tots. Aquesta serà compartir una estona de diversió amb jocs d’aigua i un berenar plegats.

Per tancar el projecte, el passar dijous 13 de juny els alumnes van rebre a les aules les tècniques del Consell Comarcal i l’ajuntament de Piera que han portat a terme la gestió d’aquest. Volien conèixer de primera mà què els ha semblat el projecte, què han après, què millorarien, quins consells donarien als propers emprenedors del CUEME, etc. També van lliurar-los un diploma de reconeixement per la seva participació. 

El Projecte de Cultura Emprenedora (CUEME) està impulsat per la Diputació de Barcelona junt amb el Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament de Piera.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.