L’actualitat

< Tornar al llistat

NOU PROJECTE “COMPARTIM CULTURES” A LES FLANDES

11/06/2019

El passat dimecres 5 de juny l’AMPA de l’escola Les Flandes va donar el tret de sortida al projecte "Compartint cultures".

La primera sessió va ser a càrrec de l’associació Indimaj i de mares de l’escola on es va voler acostar el Marroc i la seva cultura a tots els participants. Elles van ser les encarregades de fer una presentació sobre el seu país d’origen amb els aspectes més rellevants de les seves tradicions, gastronomia, trets identitaris... L’activitat va acabar amb una petita degustació de productes i dolços típics del país.

Aquest projecte neix de la motivació d’un col·lectiu de famílies per mostrar a totes les persones que formem la comunitat educativa( infants, mestres, monitores, pares i mares,etc) la seva cultura. Els objectius del projecte són: fer una escola integradora i inclusiva; conèixer altres cultures; establir relacions entre les diferents cultures que conviuen a l’escola i gaudir d’un projecte diferent on tots som persones per igual, sense distincions ni de sexe, ni de color, ni país de procedència.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.