L’actualitat

< Tornar al llistat

JOCS I PARTICIPACIÓ EN LES MINI-OLÍMPIADES INFANTILS

11/06/2019

El passat dilluns 10 de juny l’escola Herois del Bruc va acollir una nova edició de les mini-olímpiades. Una jornada que s’havia hagut de realitzar el passat 27 de maig però que es va haver de posposar per culpa de la pluja.

Durant tot el matí es van trobar els alumnes d’educació infantil de totes les escoles de Piera i Els Hostalets de Pierola per compartir una estona de joc plegats. Els monitors del Consell Esportiu de l’Anoia van ser els encarregats de repartir-los en grups interescolars i fer-los passar per diverses activitats i proves. D’aquesta manera es va pretendre fomentar el joc i l’esport i valors com la relació interpersonal, la participació, el respecte, etc.

Aquesta jornada s’emmarca dins del Pla Educatiu d’Entorn de Piera junt amb la resta de trobades que es fan a d’altres nivells educatius. L'ajuntament de Piera hi col·labora  amb la cessió d'instal·lacions, materials i amb la subvenció dels desplaçaments dels alumnes així com oferint un gelat als participants.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.