L’actualitat

< Tornar al llistat

ALUMNES DE SISÈ PARTICIPEN EN EL PROGRAMA CONEGUEM ELS NOSTRES PARCS

Coneguem els nostres parcs - Escola Apiària
Coneguem els nostres parcs - Escola Creixà
Coneguem els nostres parcs - Escola Herois del Bruc
30/05/2019

La iniciativa, que pretén mostrar el patrimoni natural i cultural del nostre territori, va incloure una visita al castell i l’entorn d’Olèrdola

Els alumnes de sisè de primària de les escoles Creixà, Apiària i Herois del Bruc han tingut l’oportunitat de participar en el programa Coneguem els nostres parcs, una iniciativa de sensibilització envers el patrimoni natural i cultural del territori que els ha permès conèixer el medi natural més proper. Aquest objectiu s’ha aconseguit mitjançant un treball previ a l'aula i un itinerari pedagògic guiat per alguns espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals.

En concret, aquest any, degut a unes obres d’arranjament de la carretera d’accés al Parc Natural del Garraf, s’ha fet la visita començant pel castell i l’entorn natural d’Olèrdola. En qualsevol cas, la sortida ha complert les expectatives de l’alumnat i del professorat atès que han pogut comprovar com la roca calcària ha creat un paisatge exòtic, ric en formes càrstiques  i amb una vegetació pròpia.

La Gerència de Serveis d'Espais Naturals de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, promou i gestiona el programa d'educació ambiental Coneguem els nostres parcs. Aquest també compta amb el suport econòmic dels ajuntaments que hi participen, incloent l’Ajuntament de Piera.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.