L’actualitat

< Tornar al llistat

CLOENDA DEL PROJECTE LLETRA A LLETRA FEM MUNICIPI D'AQUEST CURS ESCOLAR

27/05/2019

La iniciativa ha comptat amb la participació d’alumnes de l’escola Herois del Bruc, de l’Apiària i de l’Institut Salvador Claramunt

El passat dijous 23 de maig es va celebrar al Teatre Foment de Piera l’acte de cloenda del projecte Lletra a lletra fem municipi. Alumnes de quart de l’escola Herois del Bruc, i de tercer d’ESO de l’escola Apiària i l’Institut Salvador Claramunt es van trobar per compartir el resultat final d’aquest projecte que han treballat durant el curs escolar. Sota el títol Emparaulem-nos han explorat els usos i les possibilitats de la paraula per prendre consciència del seu poder, identificar els efectes del seu ús i actuar fent-nos responsables d‘aquests efectes.

L’acte va començar amb els parlaments del regidor d’Ensenyament, Josep Maria Rosell; l’alcalde de Piera, Jordi Madrid i de Toni Pérez, Cap de Servei de Suport Municipal de la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona. Tots tres van felicitar als alumnes per la feina feta durant tot el procés de desenvolupament del treball i van agrair als centres i mestres l’acompanyament i suport que han donat als alumnes. També van agrair-los la seva dedicació i implicació en aquesta mena de propostes que ajuden a fer municipi, un dels objectius del projecte.

Els diferents grups van anar exposant a través de petites representacions teatrals, imatges i vídeos com havien treballat el projecte, què els havia suposat, què havien après i com les paraules estan presents en el nostre dia a dia, paraules que algunes ja han entrat en desús o que serveixen per a expressar sentiments, conèixer vocabulari esportiu, inventar un còmic o produir una sèrie de ficció.

Lletra a lletra fem municipi és un projecte promogut per la Diputació de Barcelona amb el suport dels ajuntaments i la col·laboració d’entitats del municipi com la Biblioteca de Piera per contribuir a la millora de l'èxit escolar.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.