L’actualitat

< Tornar al llistat

UNA TROBADA AMB ESCRIPTORS TANCA EL PROJECTE "TERROR A LA XARXA"

24/05/2019

L’Institut Joan Mercader d’Igualada va acollir, el passat 14 de maig la trobada amb els autors del projecte Terror a la xarxa, en el qual participen els alumnes de segon de l’INS Guinovarda i els nois i noies de primer d’ESO de l’INS Salvador Claramunt. La connexió, com en anteriors ocasions, es va fer a través d’streaming.

Terror a la xarxa és una activitat de foment de la lectura impulsada pel Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia amb el suport i guiatge, en el nostre municipi, de la Biblioteca de Piera.

Els alumnes han llegit i treballat a l’aula el llibre El noi que vivia tancat en una habitació, d’Àlvaro Colomer i Antonio Lozano, de la col·lecció Terror a la xarxa. Un cop realitzada la lectura, van fer una visita guiada per la biblioteca de Piera on van participar en un club de lectura sobre l’obra literària.

El projecte ha finalitzat amb la presentació dels booktrailers que han realitzat els alumnes sobre la lectura i una trobada amb els autors de la novel·la. 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.