L’actualitat

< Tornar al llistat

TROBADA COMARCAL DEL PROJECTE CUEME

20/05/2019

El passat 15 de maig els alumnes de cinquè de l’escola Les Flandes van participar en una trobada interescolar al Campus Motor del Consell Comarcal de l’Anoia per tal de continuar treballant en el projecte de foment a l’emprenedoria CUEME.

En aquesta jornada, promoguda i subvencionada  pel Consell Comarcal i els ajuntaments participants,  es van trobar alumnes de Calaf, Piera i Castellolí. Allà van participar en diverses activitats i dinàmiques per tal d’aprendre què cal per tirar endavant un projecte emprenedor.

Primer es va treballar les capacitats que constitueixen la base de tot projecte d’emprenedoria com la col·laboració, treball en equip, lideratge distribuït, empatia i creativitat. Després ja van aprofundir en els productes de cadascuna de les cooperatives creades pels diversos grups. Es tractava de conèixer i definir el producte; les seves fortaleses i febleses; el públic objectiu... Finalment a través de la tècnica del role playings els alumnes van haver de preparar una presentació de la cooperativa en un minut per a compartir-la amb la resta.

Totes les cooperatives van gaudir molt de la jornada perquè de manera divertida i distesa van sortir amb idees i aprenentatges per aplicar-los en els seus projectes.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.