L’actualitat

< Tornar al llistat

L'ESCOLA APIÀRIA DIU NO A LA GUERRA

20/05/2019

El centre ha participat en una acció global de l’ONG Save the Children per a demanar que s’aturin les bombes que acaben amb la vida de nens i nenes

El passat dijous dia 16 de maig, els alumnes de l’escola Apiària van participar en una iniciativa solidària de l’ONG Save the Children que reivindicava que hi hagués més seguretat en les escoles dels països en conflicte. Més de 10.000 nens i nenes de tota Espanya van aixecar les mans per dir no a la guerra contra els infants.

Durant l’acte a l’escola Apiària, obert a tota la ciutadania, es va parlar de la tasca de l’organització Save the Children i es va llegir un manifest que demanava la fi dels assassinats i les bombes contra els nens i nenes, considerant que la infància no pot ser un objectiu a les guerres.

En aquesta acció global de l’organització han participat nens i joves de 45 països d’arreu del món.  

Arxivat a: E.A. Apiària

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.